DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Friday, March 2, 2012

salam Jumaat : Mood nak bercuti


Salam readers,

lamanya x update korang tengok last update jumaat lepas
fuyooo bertapa minggu ni aku teramat bizi
ni pun line tenet dalam Dell tah hape2
sebab semalam kabonyer network traffic meningkat
bos yang jaga network tu dan buat catuan
bencik kan

hahha, terpaksa redho la beb sebab ni bukan hak aku
hak michael dell

kenai x ???


heheh santai je !!
eh korang wiken ni korang semua buat apa yer ?
aku ?? ada baking project malam ni (baking la sangat!!)
esoknya pagi2 nak bawak puding triffle p umah mak long ada majlis skit sebab mak long nak p umrah next week...
erm pas balik dari tu aku nak p stage sebab stage ada offer
2 barang 20 hengget

dengan kadar segera yang puan-puan


pastuh kalo berkesempatan nak jugak aku p BK since aritu yang offer singgit lebih tu x sempat kan
leh try ni



cuti dua hari je beb tapi plan ngalahkan cuti 2 minggu
ahad tu kan ngat nak ajak incik awak bekfes kat astaka umah jer la.
tapi nak ke dia tu bangun awai
haishhhh

eh lupa nak introduce new born bb
ni ank kezen aku
baru je lahir, fresh xde nama....baru dok tanya cadangan aku 
tapi yang dia suggest pun ok gak
Qaleesya Amani - simply nice and soft
Kezen aku ni punya esaited call abh aku semalam
abah aku pun sama punya esaited sampai loud speaker
bukan apa kezen aku ni time kecik dulu dia dok ngan kami dats y dia rapat
and now dah kawen jarang2 dia dapat balik
hope raya tahun ni dapat berkumpul dan melanyak bb new born nih...


seronoknya ada baby kan ??
SIL pun tengah hitung hari, due date dia 16 mac
doakan dia selamat melahirkan baby gegurl yang chumel
Tapi sayang arwah tok basir xdapat tengok cucu kedua dia nih...anyway
we both me + incik tunang hepi dan esaited sangat (tapi anak orang)
sampaikan kami dah berjaya merembat beberapa barang n baju untuk si comel yang bakal lahir tu

P/S : seronok yer jadi ibu


2 comments:

  1. stage tu ade lg ke offer dia...

    comeynya baby tu...

    ReplyDelete
  2. ade sis tp brg2 je xde dah...dorg kt nak restock..xtau la...

    ReplyDelete