DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Saturday, March 9, 2013

catatan anak bujang mak 2

salam readers,

uolls hati sangat tak tenang okeyyy adik laki aku yang nomot 2 tu dapat sambung degree kat kelantan so within next week dia akan berangkat la ke sana.tadi mak cik aku mai depa dengan parents dok cakap hal kenduri kendara la.....then tetiba abah cakap dengan penuh intonasi dia kata macam ni "aku rasa kaki sebelah patah la bila sorang tak dak kalo dia ada buleh jugak la dia handle apa hal kecik2"  then suasana suram diamm...aku sedar air mata bertakung...kalih tengok muka cicak kobin sama jugak bergenang ja....hahah ok sumpah lawak la pulak rasa.ok itu fes part....

second part pulak masa tengah sembang petang dengan mak, mak kata "mebi abang balik mai kenduri then masa 30 hb tu abah nanti ajak semua pi kelantan..hati dia tak senang la pasai dia tak tengok rumah n U dia" aku plak muka tercengang gila vavik...terus protes "mana buleh makkkkk 30 hb kan kenduri kat umah menantu baru(mentua ai) ,mana aci semua p kelantan kakak sorg2 ja kat sana...tak adil la" uihhh cik kakak ni tak sedaq diri dia dah kawen dah waktu tu...hahaha ok dok buat drama pendek pulek teruih mak aku potong "hang pi la sana sorg2...laki hang kan ada pi la apa hang nak jeles...jumpa la family baghu hang" @##&&*/*#@&@&@/-#-#-#--#@*#/!!!!!!!!!!!!

#inikejamdankejitahutak?????#

p/s: aku design kad kenduri depa ...lawa tak?

2 comments:

  1. yaniii..
    n3 dedicated to u..

    http://didielife.blogspot.com/2013/03/omg-23-mac-keja.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Nice blog...
    Please visit Wirdina online store, this is a place for you to shop hijabs and clothes. This is a great place to make your choice.

    Follow back :)
    http://wirdinaa.blogspot.com/

    ReplyDelete