DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Thursday, June 23, 2011

Kebizian terlampau

Salam readers,
EEE seronoknyer la kan kalo boleh blogwalking everytime like before this...
Have been enjoy my day in previous...
Macam aku penah story dulu la...
aku bizi bukan sebab ape pun ..sebeno nyer sebab kene tukar department...
So bila kat department baru...i kene la masuk training...
Bila on training harus lah x der fully akses time ...
HoooHoooHooo

Really3 ngantuk during this time but then sgtlah enjoy sebab x beratkan otak pikir macam2
Lama x update pasal i (geli la plak ber i i bagai) dgn incik awak
We olls baru je berbaik2 setelah seminggu aku merajuk sakan...
Merajuk sebab aku kene dimadukan dengan game dan hari bizi dia spend time dgn kwn2 dia...WTheyyy
Tahan je la dear...
i olls kan tabah

Erm oke malam ni dia beriya2 nak blanja dinner harap kali ni betul la...slalu pandai janji sajor..
Ha lupa nak habaq pasal entry give away tu sebenarnya nak sgt update
Tapi sgtla xde masa
Dengan kat umah nya lappy kene sorok takut ada hantu main sampai luar kawalan...
so tengokla weekend ni kalo free buleh la update...
Sebenarnya banyak task yang nak buat tp sume pending...
Haiyoo..
I marah u olls dengan diri i ni sangat bizi smpai xleh nak update entry...
Ok lah readers sume...
Sampai sini saja la dulu kot..nt kalo sennag aku update lagik pasal Give away entry tu..

P/s: Sape nak Give away tinggal jejak kat komen bawah ni....Sila2 di alu-alukan...


4 comments:

  1. cik boleh claim give away ehheheh...

    ReplyDelete
  2. hahahha boleh2 kita kumpul sampai 10 orng terawal then leh la release sume give away tu....hihihiih

    ReplyDelete