DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Monday, June 27, 2011

Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!

Salam readers,
Besnyer zie (The eyes of redblood snow) nak bagi give away ..
Homaigod kannnn....
Okeh jom aku nak cuba nasib mane lah tau blog xcun ni bertuah
Ekteli sangat2 la berharap akan fridge magnet dari sarawak nun...


Okeh klik sini kalo korang pun nak jugak


p/s: see chumel2 kan jampi sikit fuhhh!!!
harap bertuah untuk memiliki give away ini...

2 comments:

  1. good luck ek :) thanx for joining ^_- sorry late terjah ur entry. pasalnya baru berkesempatan skrg :D

    ReplyDelete
  2. thanks sis....hhhihi harap berjaya....uhuhuhuh

    ReplyDelete