DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Tuesday, February 21, 2012

Saya Join, Pasti Dapat Doodle



Tengah blogwalking dan terjumpa blog adik ni
dia murah hati la weh, dia kata nak bagi doodle
aku suke kalo org buat segmen tapi xpaksa orang follow
tapi aku memang dah follow dia nih lama dah....hehehe
bila dia buat segmen dia suruh klik sini sana macam cik Muna
kita tolong jer la bukan susah....hahhahaha

oke korang kalo nak join segmen yang konfem akn dapat doodle free meh 
KLIK sini pastuh isi la macam kat bawah ni....

Nama Panggilan Anda : Yani @ Natt
Negeri Kelahiran : Pulau Pinang
Warna Kesukaan : brown + turqoise

** Pastuh tag 3 kawan
ni saya nak tagged kak SHU SHINJU , puan Tasya dan kak mimy

oke done!!

5 comments:

  1. still tertnya2 lagik, apa pentingnya doodle ni erk?ekekek...sorry le, YM ni kejakunan sket...ekeke

    ReplyDelete
  2. jom join segmen just like repunzel

    lleeya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. YM : hahah tah saya layankan aje,.....sebab doodle ni chumel, nak buat sendiri xpandai...tapi budak yang buat segmen ni pandai grafik...
    Leeya : ok nt akk cekidaut!!

    ReplyDelete
  4. Thanks dah buat DP kat FB dah doodle chomel tu...Tenks dik

    ReplyDelete
  5. http://ammin-story.blogspot.com/

    ReplyDelete