DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Wednesday, February 20, 2013

Alkisah pindah rumah

salam readers,

ohoiii update pendek je...janji kah kah kah...

ahaa afta wed kami akan move ke rumah sewa...tapi ekceli itu rumah parents aku la...sebelum ni ada penyewa..tapi sebab kan rega sewa umah dalam penang ni buleh buat jantung berdegup lajiuu maka kami berdua sebulat suara memilih untuk sewa kat umah parents saja...

well nama pun sewa jadi harus lahh berbayar...saveeee ! setakat ni dut2 masih duduk kat berek...tinggai dia dan beberapa alatan rumah yang akan di angkut ke rumah kami nanti. MIL dengan adik2 kan dah move ke kulim.

ohh ya lupa nak habaq...pada uolls yang akan pi airport penang @ pun turun airport penang...sudi2 lah calling ai...umah ai dik non belakang airport ja.   ahaksss...

seingat aku kan...kami sefamili dok situ dalam setahun ja...haishhh rasa tak leh belah la kot...kui 9 dah sunyi sepi...tapi itu dulu la...now dah maju kannnn..haruslah.lagipun sekarang ni tak banyak flight cargo so takde lah bising macam dulu tu...hazabedah kowt baru nak berasmaradana tetiba sat g flight cargo lalu hahahahah...

eh termelalut...aku nak cter ni...last wik masa balik pada spa..ajak dut2 singgah  makan...lama sangat tak makan dengan dut2 sebulan ada kot hihi pastu aku tanya la...nanti dia nak bawak barang dari berek naik truck polis ka...(dgn nada sinis la...aku sedang perli dia) then dia kata merepek lah barang berapa kerat ja pun angkat pakai lori kecik ja la...ok...aku angguk2 kan kepala...tanya lagi..apa ja yang u nak bawa tu?? dut2 dengan esaited nya pun habaq la satu per satu....tv,mesin basuh,baju dua beg, lemari...erm haaa bantai busuk!
cit!!! @#%&*/@#%&#&&*@**#**#

nampak gaya nya sampai bila kami dua akan buang tebiat bantai busuk tu....aku pun sama...harusla bawa kan..tak sempurna rasa...

p/s: jangan nantu lepas kawen u pelok bantai busuk u...i pelok bantai busuk i...hanpeh dedua!!

2 comments:

  1. Replies
    1. hahah kan...xpenah tengok bantai busuk dia...dia x bg lama dah dia sorok cehh

      Delete