DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Saturday, February 23, 2013

Gegaran 9.5 skala ritcher

salam readers,

ohoiii tajuk tak nak kalah...uolls!! camni story dia...semalam iaitu rabu ..aku dok ralit la pillow talk dengan puan 'Mam besaq' hoho ekceli tak tau pasepa mata ni takmau tidoq2 aktip bukan main lagi.begitulah jugak 'mam besaq' aku pun layankan aje la...daripada cerita persiapan wedding, aturcara wedding, doorgift, tetamu haishhh sampai masuk bab masa dia kecik2...part yang sangat rasa sebak bila masuk cerita arwah tok...miss my late tok muchhhhh! serius rasa rinduuu sangat yang amat rindu! pastuh layankan lagi la cerita mak aku tu sampai tersengguk rasanya...ekceli ada banyak part yang mak cerita tu aku dah penah dengar berkali-kali..haiyohhh..takkan nak kata - next!! cerita ni dah dengar! kih kih durjana la wehh durhaka..maka layan kan aja la...sampai membawa ke pukoi 4.30 pagi.

Pastu aku saja la mintak excuse mak...jom la pi tidoq dah pagi nih...ceyy dan dan mak aku kata tak perasan jam elehh dah ralit stori mana nak perati jam.haiyoooo...

maka setelah itu bergolek2 la aku atas tilam dengan bantai busuk semua.memang mata dah nak lelap soo krohhhhhhhh Zzzzzzzz la jawabnya...then saat cemas bila dalam seploh minit terlelap...aku tetiba ja rasa macam bumi kita ni bergegaq gila-gila...rasa nak senget.aku gerak la cicak kobin...hareee cicak kobin hanput aku suh tdoq..dalam ati aku kata menyesai aku gerak hang! dalam masa yang sama aku pun confuse betui ka apa yg aku rasa...masa tu aku rasa aku dalam keadaan'sedar' soo betui2 buleh feel la...pas kena hamput ngan cicak kobin aky bara sangat peh tu tengok jam sambil dalam hati dok kata sok pagi bukak berita..ada tsunami apa...macam tu lah aky terlelap teruih.

bangun pagi tengok berita tengok paper tengok internet tak dak apa pun...teruih rasa seram sejuk...cerita kat mak aku...mampuih kena gelak 4 bakui...ohhh apakah aku yang senget?? misteri sunggoh...haishhh

6 comments:

  1. Takotnyaa yaniii..'gegaran' pa la yg yani dok rasa tuh..seriaw pule tp mcm lwk pon hado hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah gaya bahasa dan lenggok bahasa dh tau tuan empunya...punya la kenai sgt cik anom ini

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Eh lupe pule.komen di atas ditaja oleh cik yuhanis

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. agknya la tu kak shu...tp dlm kadaan sedaw

      Delete