DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Thursday, November 1, 2012

RESIPI : Daging goreng kunyit




Salam Readers,

ohoiiiii berZanji ni resepi last untuk petang ni
wokayyyy



ni aku buat masa dekat2 nak balik kampung dah
senang je, rebus daging
 then tumis la bawang, masuk serbuk kunyit, jintan, potong halia nipis2
then masuk la carrot bagai semua pastuh dah dekat last masuk la daging yang dah rebus tadi dengan serbuk lada hitam....


oh dapnya....

p/s : banyak makan daging fresh kepala pening kowt kannn

2 comments:

  1. uihhh cm resipi mak nuli,..ja lebih kurang
    kan

    ReplyDelete
  2. aah tapi mak nuli punya op cos lagik sedap...

    ReplyDelete