DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Friday, November 16, 2012

Yes....oh rezeki



Salam readers,

ha ...apa yang YES bagai tu kan??
bukan 
Year End Sale okayy
ni yes! yes! yes!
hahahah

oke actually camni...aku join contest share and win
sesaje je cuba naseb
mana la tau kan ter "menang" hahah ter la sangat
ermmm 
ok tak mau soseh panjang

kalo korang penah view FB aku pada Nov 8 2012
lamaaa dah kan..

aku ada post nih



dan sungguh tak sangka 
post aku menarik hati owner page



hehehhe jadi alhamdulilah rezeki lah namanya nih.
Kalo korang nak try tengok fesyen-fesyen yang chomel dengan warna yang chomel
boleh la klik 

p/s : enjoy shopping


6 comments:

  1. waaahhh,..bestnyee dpt mng contest..congrats yani:)

    ReplyDelete
  2. tenks...cik mah,teha n k.shu....nt dah dapat leh review baju lak hahahha

    ReplyDelete
  3. best memang best uolls...iolls xmuat la nak pakai baju free nih hadoii

    ReplyDelete