DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Friday, November 11, 2011

MARI JOIN SEGMEN :: JOM PROMOT BLOG SAYA!!






Salam readers,

oke terblog walking tadi
dan tertiba terjumpa ade orang baik hati nak tolong promote belog saye nih

meh ushar nih



ini lah cik may yang sempoiii

yer lah walopon belog saya follower sikit
tapi saya tetap sayang
walopon belog saya x femes
saya tetap update
walopon orang muntah hijau baca belog saya sbb update peribadi
saya tetap update
kenapa ? oh mengapa ??
saya suke menulis dan mengarang
berkongsi dan memberi
kepada sesape saje yang sudi untuk menerima
baik buah fikiran
ataupun pengalaman sendiri

kalo korang pun nak promote belog korang
silalah kelik

uolls semua......kalo hampa readers belog nih
aku ucapkan jutaan terima kasih oke
sebab belog ini sangat memberi erti dalam kehidupan saya sehari2
semua memory dan catatan kehidupan ada disini
sebab itu saya panggil
Belog ini Diari Online


so uolls meh grab ni sebab cik may akan memberi super duper bantuan promote belog kepada anda jugekkk


p/s : sempena date yang shantek ni
saya menjoin segmen cik may okehhh

4 comments:

  1. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-promot-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. Salam kenal... singgah dr segmen yg sama..
    Happy blogging...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-promot-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. eiqa dari segmen yg sme!!
    eiqa follow sini tau..
    kalo sudi follow la eiqa ye..
    tiada paksaan! :)

    ReplyDelete