DariLensaMindaKu

About Me

My photo
saya orang yang simple...kehidupan serba sederhana.Telah berkahwin dengan jejaka pilihan hati yang tidak gemar social network life.Difference make us understanding,caring and loving day by day.We complete each other! Nak kenal saya lagi jom follow....

Wednesday, October 12, 2011

Segmen Ben : Aku Seorang Blogger

Salam Readers,

Saje arini terasa nak join Segmen abang Ben yang meletops itew
never ever join sebelum nih
saje nak meramaikan readers


kalo korang pun nak buat macam aku
cuba korang

Pastuh abg Ben tanya apa keistimewaan blog DariLensaMindaKu
Senang je..aku suke review tentang tempat mana aku selalu singgah untuk makan2 pastuh suke jugak review pasal makanan, kalo aku rajin aku suke la apdet ceghita masakan aku more to recipe hahaha
kalo rajin lagi aku suke letak berita, then aku suke jugak review pasal isu semasa yang aku hadapi
hihihihi contohnye boleh di jadikan tips untuk orang2 lain
ade jugak tu aku suke kupas isu mcm mana nak bajet,macam mana nak jumpa bakal mertua,
and macam2 lagi...kalo korang suke
korang boleh la follow


Aku sangat bersemangat kalo baca kupasan isu daripada
kak Jumie
sebab hasil penulisan dia selalu leh jadi motivasi
aku suke
By rite ada lagi beberapa blog yang sememangnya sentiasa bg aku semangat untuk berblog di pagi hari
blog kak mimy dan jugak blog sis shu
aku suke spirit mereka nih.
**maaf ye abg ben dah lebih dari 1 xpe la aku tepek jugak**

so readers sayangs semua

SELAMAT BERKENALAN

p/s : semoga kalian akan follow dan berkongsi ilmu dan cerita dengan saya
banyak halangan nak buat entry ni
kejap2 kene on call adehhhh
-layan-

7 comments:

  1. hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

    salam perkenalan!!
    hepy bloging!! ^^,

    ReplyDelete
  2. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari blog ben...jom like pic ni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150332286878580&set=a.10150331351503580.352268.245198783579&type=3&th

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama...
    Happy blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih blogger2 kat atas ni semua...thanks sudi jengah...insyaAllah kalo ada masa terluang saya jejak blog anda...pasti.....tenkiu readers.

    ReplyDelete